Εγγραφή

  Είστε νέος χρήστης;

  Δημιουργήστε Λογαριασμό
  AREADOMUS > <a href='https://www.areadomus.gr/el/companies/'>Εταιρείες</a> > <span style='font-weight: bold'>Northern</span>
  Όλα τα προϊόντα της Northern θα τα βρείτε στην Area Domus

  Είναι το σημείο όπου η δημιουργική έκφραση συναντά την παραδοσιακή τέχνη και όπου η χλωμή ομορφιά συνδυάζεται με τραχιές αντιθέσεις. Εμπνεύσεις όπως αυτές προκαλούν νέες κατευθύνσεις για το σχεδιασμό.

  Η Northern γεννήθηκε στα στούντιο του Northern Lighting, όπου μια ομάδα δημιουργών έχει φωτίσει ζωές τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Συνδυάζουμε την ομορφιά με τη λειτουργικότητα και προτιμούμε τα φυσικά υλικά και την αυθεντική χειροτεχνία.

  Καπνιστό ξύλο, χρώματα λυκόφωτος και ισχυρές σιλουέτες δημιουργούν elegant διαθέσεις. Βλέπουμε το εσωτερικό ως έναν ευέλικτο, δημιουργικό χώρο και φτιάχνουμε πολυλειτουργικά προϊόντα που είναι ενωμένα με στυλ.

  Η δημιουργική μας εμβέλεια ξεπερνά τη νορβηγική μας κληρονομιά για να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη για χαλαρή πολυτέλεια. Τα σχέδια της Northern μπορούν να ενεργοποιήσουν και να εμπνεύσουν, να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση ή να θέσουν τη σκηνή για ένα χαλαρωτικό σκηνικό. Σχεδιασμένα με τη δυνατότητα να κάνουν οποιαδήποτε συνθήκη μοναδική, τα προϊόντα προσθέτουν ατμόσφαιρα καθώς αποκαλύπτουν ένα νέο όραμα.

  Payment iconΑσφαλείς Online Πληρωμές
  Service icon24 / 7 Υπηρεσίες
  Shipping iconΑποστολές σε Ελλάδα & Εξωτερικό